Eenvoudige overwinning voor KOSC JO15-2

Geplaatst op 15-09-2024

KOSC JO15-2 heeft óók zijn 2e wedstrijd makkelijk gewonnen, op ons Hoofdveld werd Luctor et Emergo JO15-3 simpel met 5 - 0 verslagen.

Zonder de zieke Haik en geblesseerde Bram, maar met Florian, Thijn en Daan binnen onze selectie begonnen de boys zeer geconcentreerd, scherp en goed aan de wedstrijd. Na ruim 10 minuten stond er reeds een fijne 3 - 0 op het scorebord. Ben was de meest allerte en tikte de rebound, na een afstandschot van Thijn, binnen. Sajed was verantwoordelijk voor de 2 - 0 en Daan kopte uit een corner de 3 - 0 binnen. JO15-2 was duidelijk sterker dan de gasten uit Almelo, maar tot aan het rustsignaal gebeurde er niet zo veel meer.

In de rust heeft de Technische Staf het belang van een goede start uitgelegd en met elkaar afgesproken dat we in ieder geen tegendoelpunt meer wilden zien.

En desondanks dat er nog een paar hachelijke momenten voor het doel van Joep gebeurden, slaagden de boys erin om de 0 op het scorebord te houden. Ruim tien minuten voor tijd kwam Jelt als doelpuntmaker in de boeken 4 - 0 en linksback Niels was met een schitterend doelpunt in de bovenhoek verantwoordelijk voor de 5 - 0 eindstand.

Vandaag het belang van een goed begin gezien, waarmee je een wedstrijd eigenlijk direct al op slot kunt gooien. Laten we dit met z'n allen meenemen naar de volgende wedstrijd(en). Volgende week zaterdag komt Juliana '32 JO15-1 uit Hengelo op bezoek. En met de steun van onze trouwe supporters moeten we ook deze wedstrijd weer tot een goed einde kunnen brengen.