Hard werkende KOSC JO15-2 ongelukkig ten onder in Oldenzaal

Geplaatst op 12-10-2024

Zonder de geblesseerden Ben en Bram, maar met Stijn, Stan en Teun in onze selectie begonnen de boys zeer sterk aan de wedstrijd. De gastheren leken wel verrast door het sterke spel van de boys en onder leiding van de uitblinkende Stijn waren de eerste 25 minuten gewoon duidelijk voor de boys van JO15-2. Sajed en met name Bilal waren in deze fase dan ook ook zeer dicht bij de op dat moment verdiende 0 - 1,  jammer genoeg slaagden zij er echter niet in om het net te laten bollen. De zwarthemden van  Quick '20 JO15-7 kwamen er maar een paar keer gevaarlijk uit, maar Xander, Scott, Lucas, Niels en de sterk keepende Joep waren op hun hoede en maakten al het gevaar onschadelijk. Echter zoals je zo vaak ziet in voetbal kwamen de gastheren, na een lange bal, vlak voor rust toch enigszins gelukkig op voorsprong.

In de rust heeft de technische staf aangegeven dat we prima speelden en dat we hier absoluut niet hoefden te verliezen.

Óók in de tweede helft waren de boys voetballend sterker, ook al was de wedstrijd wel wat meer in evenwicht. Buiten wat afstandschoten van Haik, Sajed, Jelt en Stijn waren er echter geen grote kansen meer te noteren. In de slotfase scoorde Quick '20 nog een tweetal keren en zo kwam er een wat geflatteerde 3 - 0 eindstand op het digitale wedstrijdformulier te staan.

Vanmorgen heeft de technische staf en hebben alle supporters een leuke, gelijkopgaande wedstrijd gezien,. Waar in nog maar eens duidelijk werd dat je wel de kansen die je krijgt af moet maken om jezelf te belonen. Complimenten voor alle inzet en de geleverde arbeid 😃