Hardwerkend KOSC JO15-2 komt tekort tegen koploper Losser JO15-4

Geplaatst op 28-09-2024

KOSC JO15-2 heeft zijn 4e (beker)competitiewedstrijd helaas verloren, op Sportpark Brilmansdennen was koploper Losser JO15-4 met 4 - 1 te sterk.

Met maar twaalf fitte selectiespelers begonnen de boys zeer sterk aan de wedstrijd. Na een kleine twee minuten werd onze linkerspits Ben, na een uitstekende pass van Sajed, onberispelijk en hard van achteren onderuit gehaald. De toegekende strafschop werd onberispelijk en netjes binnen geschoten door Sajed. Vervolgens hadden de gastheren het betere van het spel en kwamen ze binnen 10 minuten via een zwabberend afstandschot op gelijke hoogte. KOSC JO15-2 moest zich beperken tot tegenhouden en door Xander, Scott, Lucas, Niels, Joep en een beetje geluk bleef de 1 - 1 lang op het scorebord staan. Net voor rust gaf de ietwat wazige scheidsrechter een gemakkelijke pingel tegen 2 - 1.

In de rust heeft de technische staf aangegeven dat er wel een schepje bij op moest. Door het dominante spel van Losser is er ook voor gekozen om 4 - 4 - 2 te gaan spelen.

Ook in de tweede helft hadden de gastheren het betere van het spel. Doordat er hard gewerkt werd, het allemaal wat beter stond en een paar knappe reddingen van Joep hebben de boys de schade beperkt kunnen houden en stond er na afloop een 4 - 1 uitslag op het digitale wedstrijdformulier. Tank Rob viel tijdens zijn invalbeurt positief op door de nodige energie en gif wat hij aan het spel toevoegde. De jonge en veelal op appel fluitende scheidsrechter hield het spel nog maar net in de hand, maar voorkwam niet dat er aan beide kanten toch wel behoorlijk wat irritatie ontstond.

Uiteindelijk met opgeheven hoofd verloren van een wat sterkere tegenstander. Kop op, blijf allemaal positief en op naar volgende week zaterdag wanneer Losser JO15-5 in Ootmarsum de tegenstander is.

0 - 1 Sajed 2e (penalty)