KOSC JO15-2 verplettert SDC '12 JO15-3

Geplaatst op 19-10-2024

KOSC JO15-2 heeft zijn laatste wedstrijd in stijl afgesloten, op ons Hoofdveld werd de nr. laatst SDC '12 JO15-3 met de staart tussen de benen en een 14 - 0 nederlaag terug naar Denekamp gestuurd.

Zonder de zieke Niels, maar met de weer fitte Bram en Roos + Aniek binnen onze selectie begonnen de boys niet heel overtuigend aan de wedstrijd. Na ruim 5 minuten was het Sajed die de 1 - 0 op het scorebord zette. Een vijftal minuten verdubbelde Ben, na een prima assist van Sam de score. Een tiental minuten voor rust en op slag van rust maakte Sajed er 4 - 0 van.

In de eerste helft werd er niet heel overtuigend en vrij matig gespeeld. De boys gingen te veel voor eigen succes en de gasten uit Denekamp hadden nog iets teveel in de melk te brokkelen. De technische staf heeft de boys hier op aangesproken en aangegeven dat er toch echt veel meer en makkelijker gevoetbald moest worden.

Met de dames Roos en Aniek en ook Haik in het team begonnen de boys en girls een stuk overtuigender en beter aan de tweede helft. Na een uitstekende corner van Aniek maakte Sajed er met een knappe kopbal direct 5 - 0 van. Na ruim 55 min. gespeeld te hebben stond er door een viertal doelpunten van de ontketende Sajed inmiddels 9 - 0 op het digitale scorebord. In de 60e minuut werd er een strafschop toegekend en de jarige Rob ging achter de bal staan. Hij schoot de penalty overtuigend binnen en bezorgde zichzelf hiermee een mooi cadeautje, was mooi om te zien hoe het hele team dit doelpunt uitbundig met hem vierde. Vervolgens maakte 'showmannetje' Ben er met een drietal doelpunten 13 - 0 van. Het slotakkoord was vervolgens voor Roos die met een fraaie goal de 14 - 0 eindstand op het digitale wedstrijdformulier zette.

Met deze overtuigende overwinning heeft KOSC JO15-2 fase 1 van de competitie met een knappe 3e plaats afgesloten. De technische staf rest de boys louter complimenten te geven en in aankomende fase 2 van de competitie gaan we met zijn allen dan ook voor een absolute topnotering.

1 - 0 Sajed 5e