Monsterzege voor KOSC JO15-2

Geplaatst op 08-09-2024

KOSC JO15-2 heeft zijn eerste bekerwedstrijd in deze competitie makkelijk gewonnen, in Overdinkel werd Sportclub Overdinkel JO15-2JM met 1 - 9 verslagen.

Zonder de geblesseerde Bram, maar met Florian, Daan en Thijn binnen de selectie begonnen de boys wat aarzelend aan de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat de boys voetballend een stuk sterker waren dan de gastheren uit Overdinkel, echter ontbrak net steeds de finalepass om tot een goede kans te komen. Tijdens de eerste de beste uitbraak kwamen de gastheren fortuinlijk op 1 - 0. Gelukkig bleven de boys stug en gestaag doorgaan met waar ze mee bezig waren en na 20 minuten was de wedstrijd omgedraaid door doelpunten van Bilal, assist Florian en Florian 1 - 2. Nog voor rust werd het zelfs 1 - 5 door een tweetal doelpunten van Haik en Ben.

In de rust aangegeven dat we heer en meester waren en dat we die gasten door stomme foutjes van onszelf niet terug in de wedstrijd moesten laten komen

En dit gebeurde dan ook niet, op die ene tegengoal na heeft Joep eigenlijk helemaal niets te doen gehad. Dit kwam wederom doordat het achterin met Xander, Scott, de sterk spelende Lucas, Thijn en de uitblinkende Niels zeer goed stond. Van Sportclub Overdinkel hadden we dus helemaal niets te vrezen en via doelpunten van Jelt, Ben, Daan en Florian werd de eindstand bepaald op 1 - 9.

Even oppassen dat we na deze eenvoudige overwinning niet allemaal in de polonaise gaan lopen, want ondanks dat er vrij aardig gevoetbald werd, was de tegenstand vanmorgen uitermate zwak en legde ons nog geen strobreed in de weg.