Overtuigende en dik verdiende overwinning voor KOSC JO15-2

Geplaatst op 21-09-2024

KOSC JO15-2 heeft ook zijn 3e competitiewedstrijd simpel gewonnen, op ons Hoofdveld werd middenmotor Juliana '32 JO15-1 op een 8 - 3 nederlaag getrakteerd.

Zonder de afwezige Rob en geblesseerde Bram, maar met Thijn, Daan en Hein binnen de selectie begonnen de boys moeizaam, wat slapjes en niet geconcentreerd aan de wedstrijd. De eerste twee kansen waren dan ook voor de gasten uit Hengelo, 1x werd de bal net naast of over geschoten en bij de tweede poging was Joep belangrijk met een prima redding. Bij de eerste de beste kans van JO15-2 was Jelt meteen trefzeker na een schot van Sajed op de paal. Een tiental minuten later werd er een strafschop toegekend aan de gasten na een onnodige overtreding van Scott en deze werd onberispelijk binnen geschoten 1 - 1. Nadat Sajed en Bilal enorme kansen op een nieuwe voorsprong hadden laten liggen, was Sam met een schitterend afstandschot verantwoordelijk voor een nieuwe voorsprong. Vlak voor rust werd het na een schitterende aanval zelfs 3 - 1 door Jelt, na een knappe assist van Ben.

In de rust heeft de technische staf aangegeven dat dit een lastige pot was waarbij er veel energie en vechtlust in de wedstrijd gestopt moest worden.

In de 2e helft werd er hard gewerkt en op momenten prima voetbal gespeeld. Nadat Jelt en Sam binnen 40 min voor de  5 - 1 hadden gezorgd, deden de gasten in de 50e minuut, na een foute uittrap van Joep weer wat terug 5 - 2. Bilal schoot de marge na een kleine 60 minuten weer op vier. Na een ongelukkig moment van Haik werd het nog 6 - 3. Maar na een goal van Sajed en zijn 4e doelpunt van Jelt werd de eindstand in de absolute slotfase nog naar 8 - 3 getild.

Vanmorgen na een prima wedstrijd gekeken, waarbij er door de fysiek sterke gasten toch wat meer tegenstand werd geboden. Maar uiteindelijk na een prima wedstrijd gekeken en dik verdiend gewonnen. Echter zullen die slordige foutjes er nog wel uit moeten, willen de boys echt een rol van betekenis willen gaan spelen in deze competitie. Nog voldoende verbeterpuntjes dus.

1 - 0 Jelt 10e minuut

1 - 1 20e minuut (penalty)

2 - 1 Sam 26e minuut

3 - 1 Jelt 32e minuut