Techniektraining Onderbouw

Geplaatst op 20-08-2024

Techniektraining Seizoen 2024-2025: Samenwerking met PBSOCCER

Het is alweer drie jaar geleden dat KOSC is gestart met techniektraining voor de Onderbouw vanaf O9 door het inhuren van een externe techniektrainer. Voor het aankomende seizoen 2024-2025 heeft KOSC ervoor gekozen om samen te werken met de voetbalschool PBSOCCER, opgericht in 2013 door Patrick Bakhuis. 

Patrick Bakhuis is een bekende naam in de voetballerij. Hij heeft onder andere gewerkt als

jeugdtrainer O15 bij de FC Twente/Heracles-Academie en was coördinator van het Regioplan locatie Oost van deze Academie. Patrick, 30 jaar en woonachtig in Almelo, bekleedt sinds 2022 de functie van Hoofd Opleiding bij SVZW in Wierden. Voor de techniektrainingen bij KOSC zorgt hij voor twee techniektrainers die op vrijdag onze Onderbouw-spelers gaan trainen.

PBSOCCER brengt innovatieve technologieën mee zoals Ledsreact, Smartgoals, Goalshot en Rebounders, wat ongetwijfeld voor veel enthousiasme bij onze jeugd zal zorgen. In zowel het najaar als het voorjaar worden acht trainingen verzorgd.

De techniektrainingen zijn bedoeld voor spelers vanaf O9 die qua ontwikkeling geschikt zijn, toewijding en discipline tonen en beschikbaar zijn op alle trainingsdagen. Daarnaast worden trainers van O11, O10, O9 en spelers van O17.1 als hulptrainer/begeleider ingezet door middel van een roulatiesysteem op de vrijdagen.

Met deze samenwerking hopen we bij KOSC onze jeugdspelers verder te ontwikkelen en te inspireren, en kijken we uit naar een succesvol seizoen vol techniek en plezier op het veld.